MENU Categorieen

Verspaning van epoxy glass is een specialisme van Kühne Industrie

Op zoek naar isolatie van epoxy glass of andere materialenKühne Industrie levert en bewerkt het naar uw wens. Epoxy glass is een ideaal materiaal voor isolatietoepassingen. De bijzondere eigenschappen van epoxy glass hebben er voor gezorgd dat het materiaal niet meer weg te denken is uit de industriesector.

Eposxy Glass van Kühne Industrie

Kühne Industrie is met haar eigen verspaningafdeling één van de grootste spelers als het gaat om kunststof en composiet verspaning. Wij onderscheiden ons met het bieden van hoogwaardige kwaliteit, grote deskundigheid, een eigen productie en snelle service. Zo blijven wij de concurrentie voor. 
 
Meer informatie over Kühne verspaning

Vele toepassingen met epoxy glass

Epoxy glass is door zijn goede mechanische eigenschappen een veelgebruikt materiaal bij vele soorten toepassingen. Voor warmte- en koude-isolatie, maar ook voor elektrische afscherming biedt epoxy glass goede mogelijkheden. Toepassingen zijn o.a. ingezet in de verpakkingsindustrie, de matrijzenbouw en elektrische installaties. Enkele van de voordelen zijn:

  • Hoge isolatiewaarde
  • Goede mechanische eigenschappen
  • Hoge drukvastheid
Bekijk het isolatietechniek assortiment

Interesse in epoxy glass?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van epoxy glass? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. E-mail ons: info@kuhne-industrie.nl, of vul het contactformulier in. Wij zijn telefonisch te bereiken onder telefoonnummer +31 (0)85 4874800.

Heeft u een vraag?
+31 (0)85 4874800
info@kuhne-industrie.nl