Lagerbus

KUNSTSTOF LAGERBUSSEN VOOR ZEER UITEENLOPENDE TOEPASSINGEN

Op maat geproduceerde lagerbussen

Door schaarste van conventionele materialen als bronzen lagerbussen zijn composiet lagerbussen een steeds concurrerender product. Kühne Industrie biedt een breed assortiment glijlagerbussen die wij voor u op maat produceren. Dankzij een zeer ruime voorraad composiet materialen biedt Kühne een uitermate snelle service voor specifiek vervaardigde lagerbussen. Wij produceren lagerbussen voor oscillerende en roterende bewegingen. Ook vervaardigen wij water- en oliegesmeerde lagerbussen op maat.

Lagerbussen van Kühne Industrie

Wie Kühne zegt, zegt kwaliteit. Kühne Industrie heeft alom bekende merken op voorraad waaronder Tenmat en Polygon Composites. Al meer dan tachtig jaar leveren wij lager-, frictie- en isolatietechniek van de hoogste kwaliteit. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van composiet lagerbussen.

Gratis spelingberekening

Voor elk te vervaardigen lager maken wij gratis een spelingberekening. Zo kunnen wij de beste functionaliteit garanderen.

Alle soorten en maten lagerbussen

Welk soort kunststof lagerbus u ook nodig heeft, Kühne Industrie heeft hem. Vanwege de verschillende eigenschappen van de diverse materialen, ontstaan er specifieke mogelijkheden voor deze lagerbussen. Voor elke uitdaging hebben wij een passende oplossing.

Het assortiment lagerbussen

Druk op een van de onderstaande links en bekijk het huidige assortiment lagerbussen!

Meer informatie over lagerbussen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze kunststof lagerbussen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur uw vraag naar info@kuhne-industrie.nl. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)85 4874800.