MENU Categorieen

Een kabelschijf op maat van Kühne Industrie

Voor de toepassing van een kunststof kabelschijf voor een kraan of andere machines biedt Kühne Industrie& klantspecifieke oplossingen. Kunststof kabelschijven zijn licht en sterk, zodat een aanzienlijke gewichtsreductie kan worden gerealiseerd zonder verlies van sterkte. Kühne Industrie levert bovendien samenstellingen waarbij cilinderrollagers, tonlagers of kogellagers in uw kabelschijf gemonteerd kunnen worden.

Kühne voor kwaliteit

Kühne Industrie staat al meer dan tachtig jaar voor kwaliteit. Dankzij een eigen productie- en montageafdeling zijn wij één van de koplopers wat betreft lager- isolatie- en frictietechniek.

 

Pluspunt van onze kabelschijf

Een kunststof kabelschijf biedt een aantal voordelen. Een kunststof kabelschijf is lichter en door toevoeging van een additief aan het materiaal krijgt de kabelschijf een langere levensduur. Ook is een kunststof kabelschijf corrosiebestendig.

 

Ook voor u

Wij leveren u de kabelschijf die u nodig heeft. In alle formaten, zelfs met een diameter van meer dan twee meter. Neem voor meer informatie contact met ons op via +31 (0)85 4874800 of stuur uw vraag naar: info@kuhne-industrie.nl U kunt ook het contactformulier invullen.

 

Heeft u een vraag?
+31 (0)85 4874800
info@kuhne-industrie.nl